© 2018 Kende Gastro.

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületi Petőfi Sándor utcában épülő lakóház és boutique hotel. A lakástulajdonosok így a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, takarítás, mosoda és valet parking.
 
Előre láthatóan júliusban nyílik a hotel étterme és konyhája, melyhez a konyhagépeket a Kende Gastro Zrt. szállítja. A helyiségekbe az exkluzív belsőépítészeti megoldásokhoz hűen, kizárólag professzionális, kiemelkedően magas minőségű eszközöket és bútorokat biztosítunk.
 
 
A konyhába Emainox rozsdamentes acél bútorok, Mareno főzősziget és egy Lainox Sapiens típusú kombinált gőzpároló-regeneráló-konvekciós sütő kerül. Az edények és evőeszközök csillogásáról az MBM átmenő rendszerű tányér-, pohár- és tálcamosogató gépe gondoskodik.
A bárba MBM tányér/pohármosogatógépet  MANITOWOC jégdara gyártó automatát, Tecnosteel rozsdamentes hűtött pultelemet és egy  SIMAG szájjég automata gépet telepítünk.
A vendégtérben egy Emainox "elegance" drop in jellegű fedlapba beépíthető vízfürdős melegentartó és hűtött medence, Scholl beépíthető tányérfeladó segíti majd az ott dolgozók munkáját.
Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.