© 2018 Kende Gastro.

Ismét hatalmas munkába kezdtünk, a HB Reavis pályázatán megnyertük az AGORA Budapest „A” 1 épület főzőkonyhájának kivitelezését.

 

A neves londoni MAKE Architects és a hazai FINTA Stúdió közreműködésével megálmodott AGORA Budapest közel 130.000 m2 bérbeadható területet foglal magába. A 2023-ra elkészülő világszínvonalú épületekben 12.000 ember dolgozhat majd.

A 200-250 férőhelyes vendéglátó egységbe minőségi konyhagépeket szállítunk.

A Mareno Star 90 főzősziget, a séfek kedvence, bőséges munkaterülettel, figyelemre méltóan magas teljesítményt garantál.

A Lainox Naboo érintőképernyős kombisütői a jövőt idézik, ami pedig megkülönbözteti más profi sütőktől, az a felhő. Az alkalmazás javasol és újradefiniál; az összes olyan tartalom megtalálható benne, ami a késztermék elkészítéséhez szükséges, receptek, folyamatok, főzési programok, technikai segítség.

A hűtéstechnikát a Samaref hűtőgépeire bízzuk. Olyan környezetbarát technológiákkal bírnak, melyek alacsony fogyasztás és szinte nulla károsanyag-kibocsátást tesznek lehetővé. Hűtőgépeik AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, így nagy korrózióálló képességgel rendelkeznek, könnyen tisztíthatóak.

A tökéletes higiéniát a Dihr folyamatos üzemű, kosárbehúzós mosogatógép rendszer és a granulátumos főzőedény mosogatógépe biztosítja. A DIHR a világ vezető professzionális mosogatógép-gyártója. Gépeik környezetkímélőek és energiahatékonyak, alacsony működési költségűek. A termékek kereskedelmi forgalomba kerülés előtt négyszintű minőségellenőrzésen mennek keresztül és a DIN 10510 szabványnak is megfelelnek.

Az Emainox Self 800 önkiszolgáló pult egyedi igényekre szabható megoldásokkal, funkcionálisan és esztétikailag is alkalmas minden igény kielégítésére.

 

Az Inox E Inox olasz rozsdamentes acél bútorait a funkcionalitás, ergonómia, szilárdság és erő jellemzi.

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.