© 2018 Kende Gastro.

Nemrégiben újult meg a budapesti Váci úton található OTP Bank BSR Irodaház. Az épületkomplexum konyhájának újjászületésével az OTP Ingatlanüzemeltető Kft a Kende Gastrot bízta meg.

Az új konyha ultramodern berendezésekkel gazdagodott, melyek közül kiemelkedik a Lainox, olasz gyártmányú gőzpároló-regeneráló-konvekciós sütő, mely kategóriájának figyelemre méltó eszköze. A grill konyhában egy Mareno grillező berendezést helyeztünk üzembe, amely segítségével bármikor tökéletes sült húsok és zöldségek készíthetők. A konyhai munkákat az olasz Modular gyártó rozsdamentes munkaasztalai, indukciós tűzhelyei és friteuse segíti, az élelmiszerek frissen tartásáért pedig a Samaref 700 literes hűtőszekrénye és a SAGI sokkoló hűtőszekrénye felel.

Az irodaház konyhahelyiségébe vállalatunk telepített még INOX&INOX rozsdamentes bútorokat, valamint FORCAR hűtőszekrényeket is, amik azon túl, hogy rendkívüli strapabíróképességgel rendelkeznek, a könnyű tisztíthatóságot is garantálják. A létesítmény mindennapos működésének hatékonyságát fokozza az olasz Berner indukciós főzőzsámolya, az MBM rozsdamentes mosogatógépe, valamint a szintén olasz gyártó, Sirman gravitációs szeletelőgépe és krémkeverő-dagasztó-habverő gépe.

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.