© 2018 Kende Gastro.

A Moretti Forni Neapolis a világ legerősebb elektromos sütője, amelyet a Moretti igazi nápolyi pizza készítésére tervezett. Garantálja a maximális hőmérsékletet, ami lehetővé teszi, hogy kevesebb mint 1 perc alatt megsüthessen egy nápolyi pizzát!

A Neapolis sütő az évszázadok tapasztalatát testesíti meg, amelyek a nápolyi pizzát világhírűvé tették. Kivételes, a hagyományokat tiszteletben tartó, élvonalbeli sütőeszköz. A legjobb anyagok használata és az intelligens megoldások garantálják az alacsony energiafogyasztást és kímélik a környezetet. A Neapolis egy olyan szoftverrel van felszerelve, amely maximális 14,7 kW beépített teljesítményt képes kezelni, így a maximális üzemi hőmérséklet mindössze 1 óra 45 perc alatt érhető el. Az abszolút minimumfogyasztás használat közben is mindössze 6,5 Kw / h (Neapolis_6) és 6,8 Kw / h (Neapolis_9).

A szigetelőanyagok, a rozsdamentes acél burkolatok, a nagy teherbírású öntöttvas nyílás, a fekete acél burkolat, a biscotto di Sorrento agyagból készült tepsi és az optimalizált fűtőelemek mind olyan részletek, amelyek bizonyítják, hogy a Neapolis miért egyedülálló a világon.

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.