© 2018 Kende Gastro.

AIFI
Az AiFi mesterséges intelligenciával működő kiskereskedelmi megoldásai lehetővé teszik a cégek számára, hogy pénztár nélküli, teljesen automatizált üzleteket indítsanak, amelyek páratlan vásárlási élményt nyújtanak ügyfeleik számára világszerte.

Lenyűgöző ez a kivételes technológia, valamint az, hogy milyen könnyen méretezhető és telepíthető a rendszer. Számos más céget is megvizsgáltunk, mielőtt az AiFi-t választottuk, mivel messze megelőzik a többi vállalatot ezen a területen. Örömmel mutatjuk be ezt az újítást Magyarországon, ami biztosítja a biztonságos és kényelmes vásárlási élményt.

Take it Easy
Take it Easy néven nyitjuk meg saját, automatizált kávézó-szendvicsezőnket Budapesten, a Váci úti Agora Parkban. A 100 négyzetméteres, 23 kamerával felszerelt üzlet egyben bemutatóteremként is szolgál.

A Take it Easy lesz Magyarország, és talán a világ első automatizált kávézója. Nem lesz barista sem, a teljesen automata működésű kávéfőzőgép a rendszerbe kerül bekötésre.Nanostore


- konténeres megoldás
- mobil: bárhova telepíthető és bármikor áthelyezhető
- teljes automatizmus
- brandelhető
- 365/24/7 órás nyitva tartás
- alacsony költség
- teljesen összeszerelt állapotban szállítjuk

Oasis:
- teljes automatizmus
- bármilyen méretű, már meglévő kiskereskedelmi egység átalakítható erre a formátumra
- 365/24/7 órás nyitvatartás
- kiváló ügyfélkövetés minimális számú RGB kamerával, összehasonlítva más rendszerekkel, amelyek esetleg több száz drága kamerát igényelnek
- több tízezer termék pontos felismerése, beleértve bármilyen méretű polcos termékeket, meleg vagy fagyasztott ételeket, friss termékeket, italokat és még sok  mást.

Hibrid:

- Egy meglévő üzlet az OASIS előnyeivel kombinálva, egymással párhuzamosan is működtethető
- Adott időintervallumra, vagy adott területre is lezárható a kereskedelmi egység

Kiskereskedők:
Elérkezett a pénztármentes kiskereskedelem jövője - a kiskereskedők a világ más pontjain már élnek az automatizált vásárlás kínálta lehetőségekkel.
Gyors és egyszerű: A platform könnyen beépíthető egy meglévő áruház-formátumába; beléptető rendszert, kamerákat és szoftvert telepítünk.

A rendszer a beszállítók számára is lehetőséget biztosít arra, hogy az applikáció segítségével bemehessenek a boltba, és a polcra feltölthessék a termékeiket, amit a kamerarendszer ugyanúgy nyomon tud követni, mint a vásárlást.

A pénztármentes fizetés számos módon segíthet egy vállalkozást:
- A pénztárak megszüntetésével az ingatlanban értékes terület szabadul fel,
- A vásárlók és a dolgozók biztonságának megóvása a COVID-19 járvány idején,
- A vásárlói élmény növelésével emelhető az elkötelezett vevők száma,
- Az áruház hatékonyságának javítása, a személyzet magasabb értékű feladatokra történő átcsoportosításával,
- Fejlett elemzési és e-kereskedelmi stílusú betekintés a vásárlói viselkedésbe,
- A készletgazdálkodás fejlesztése,
- A technológiával 0-24 órásra állítható a nyitva tartási idő, a hosszabb nyitva tartás nagyobb árbevételt jelent, kevesebb munkabérrel és járulékkal.

Sportlétesítmények:
A sportesemények egyik kihívása az, hogy mindenki egyszerre akar enni és inni: a kezdést megelőzően, a félidő alatt, a játékrészek között. A pénztár nélküli technológia jelentősen gyorsabbá teszi a szurkolók kiszolgálását és az emberek visszatérését a helyükre. A rendszer csökkenti a tömeget, és megakadályozza, hogy a vásárlók tartósan szoros kontaktban legyenek egymással.

- A pénztár nélküli technológia bizalmat kelt a rajongók körében.
- A világjárvány után is jobb élményt nyújt a sportrajongók számára egy ilyen típusú platform.
- A pénztármentes technológia segíti a vásárlókat abban, hogy gyorsan, zökkenőmentesen kapják meg az ételeket és italokat anélkül, hogy sorban kellene állniuk.

Szállodák
A szállodák ideális helyek az automatizált kiskereskedelemhez, mert az üzletek nyitva tarthatók 0-24 órában, csúcsidőn kívül. A vendégek akkor is ételhez, italhoz, higiéniás és egyéb termékekhez juthatnak, ha épp nincs ügyeletes személyzet a szállodán belül.


A pénztár nélküli technológiának köszönhetően, a szálloda akár a házon belül, saját séfjei által megálmodott és elkészített ételeket is árulhatja, dobozolva, melegítővitrinben tárolva.

A Hilton Garden Inn-ben a minibárt gondolták újra: a lobbyban helyet kapott üzletben, a The Shopban 24 órában vásárolhatók egészséges, ízletes és friss ételek, így a vendégek saját ízlésüknek megfelelően tölthetik fel szobai hűtőiket.

Rendszerünkkel ez a formátum tovább fejleszthető, teljesen automatizálható. A vendégeknek akár szobakártyájukkal is hozzáférése lehet a shophoz, korrekt és pontos elszámolási lehetőséggel.

Kórházak
A kórházakban nem csak a mostani pandémia alatt, hanem jellemzően influenzajárvány alatti időszakokban is látogatási tilalmat rendelnek el. Ilyenkor a hozzátartozóknak nehézkes, bonyolult csomagot eljuttatni a betegek számára.
Egy 0/24 órában pénztáros nélkül, vagy akár folyamatos munkaerő jelenléte nélkül, előre leadott rendelések gyors feldolgozásával is működtethető shop erre is megoldást nyújthat.

Rólunk írták:

Pénztármentes boltokat nyit a magyar gasztrovállalkozás

Személyzet nélküli boltokkal szórná tele az országot egy magyar vállalkozás

Fagylaltporoktól a mesterséges intelligencián alapuló konténerboltig: egy családi vállalkozás sikertörténete


Automatizált kereskedelemmel előzne a kanyarban a Kende Gastro


   
     

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.