info@kendegastro.hu
  • Rólunk

Ha ezen az oldalon jár, akkor Ön már tudja,
hogy konyhatechnológiai tervezés nélkül
nem lehetséges vendéglátóegység megvalósítása.

A szakember kihagyásával rögtönzött - vagy akár egy jó chef által papírra vetett – elképzelés nem helyettesítheti a naprakész termékismereti, gépészeti, gazdasági, valamint a szakhatósági előírásokkal kapcsolatos tudást. Tapasztalatunk szerint a technológus kihagyása, (vagy az olcsó, esetenként ingyenes „szakember” megbízása) a későbbiekben súlyos többletkiadásokat eredményez.

Valódi konyhatechnológus alkalmazása azonban már a tervezési és az építési szakaszban költségmegtakarítást jelent.

Mik is az alapvetően megválaszolandó kérdések?

  • Mit szeretne a beruházó és milyen anyagi lehetőségei vannak?
  • Mit szeretne az üzemeltető és a chef?
  • Milyen lehetősége van az építész kollégának? Hely, energia, közművek, egyéb építészeti sajátosságok?
  • Hogyan lehet megfelelni az előírásoknak?
  • Miként lehet már a tervezés időszakában csökkenteni a költségeket a technológiai és gyártmányismeretek birtokában?
  • Milyen módon kerülhetők el a felesleges logisztikai, építészeti, vagy a gépészeti költségek?
  • Hogyan lehet a minden szempontból legmegfelelőbb gyártókat és beszállítókat kiválasztani?

Forduljon hozzánk, hogy évtizedes nem csak íróasztal mellől szerzett tapasztalattal levegyük válláról a konyhatechnológiai tervezés gondját!

  • Gyors, szakszerű, hatósággal egyeztetett munka, aminek megvalósulása esetén még a chef is örülni fog!
  • ArchiCad alapon Masterchef software használatával akár 3D-ben is!
  • Állandó partnereknek, valamint bonyolítói megbízás esetén különleges kedvezmények!

 

Mi számít még? A hozzáállás! Talán meglepő meglepő manapság ezt hangsúlyozni, de nekünk hivatásunk a tervezés. Alkotás. Mű, amelynek megvalósulásáért nem csak felelünk, hanem mindent megteszünk.

Személyes ügy. Fontos. Ahogy Önnek!